Despre noi

Descrierea Companiei

Firma de Curatenie CMD  a fost dezvoltata pentru a oferi o experiența superioară partenerilor și a minimiliza efortul lor prin oferirea de servicii complete de curatenie si mentenanta. Suntem prietenosi cu mediul, echipati cu cele mai bune utilaje și echipamente, dar  şi cu un management tanar și flexibil.

CMD ( firma de curatenie ) este cea mai buna alegere din domeniu! Firma este împartita în 3 departamente separate, dar totodata strans legate între ele: curatenie, mentenanta spatii comerciale sau cladiri, dezinsectie, deratizare şi dezinfectie.

Depunem eforturi pentru a oferi servicii exceptionale si pentru a pastra mediul curat prin folosirea de produse ecologice, biodegradabile şi substante non-toxice, toate produsele fiind de cea mai buna calitate si insotite de avize de la ministerul mediului sau ministerul sanatatii.

Stim cat de importanta este curatenia in mediul de bussines si Oferim servicii personalizate de curatenie si mentenata la preturi competitive fiecarui client în parte.

CMD EuroPrest oferă servicii pentru o gamă larga de clienti , de la scoli, cabinete medicale, centre comerciale, depozite, magazine, restaurante,birouri, sali de sport, asociatii de proprieteari ( scari de bloc ) pâna la cladiri  și multe alte locatii. Avem acoperire atata in Constanta dar si in: Bucuresti, Ilfov, Tulcea, Galati, Braila, Calarasi si Ploiesti. In judetul Constanta prestam servicii de cutatenie si rezidentiale, apartamente, vile si curatenie dupa constructor.

De ce noi?

1. SERVICII COMPLETE

Te scăpăm de o multitudine de probleme! Nu mai ești obligat să colaborezi cu 3 furnizori diferiți de servicii, scapi de stresul telefoanelor inutile și de cel al costurilor suplimentare. Toți partenerii CMD EuroPrest beneficiază de soluții complete. Pe lângă personalul bine instruit, partenerii noștri beneficiază de soluții profesionale, consumabile, precum și echipamente de curățenie necesare desfășurării activităților specifice, incluse în costul lunar al contractului.

2. ASIGURAM CELE MAI BUNE PRETURI

Firma ta cheltuiește prea mult pentru serviciile necesare bunei funcționări ? Cu CMD EuroPrest poți face economii de până la 30%  față de costurile realizate cu personal propriu sau cu 3 firme diferite!  Motivele sunt foarte evidente, fiind o firmă  specializată pe astfel de servicii, cunoaștem cel mai bine pârghiile prin care putem reduce costurile operațiunilor specifice.

3. SUNTEM SPECIALIZATI

Menținem standardele calității prin evaluarea periodică a personalului și prin divizarea departamentelor. Structura firmei este foarte bine pusă la punct încât sarcinile să fie bine împarţite. Pe fiecare department există un responsabil de serviciile prestate și de echipa în subordine. Folosim cele mai bune soluții și cele mai performante echipamente de lucru!

4. CALITATE SERVICIILOR

Serviciile noastre sunt asigurate și garantate prin contract. Ne luăm angajamentul scris pentru orice serviciu prestat cu evaluare prin proces verbal și raportare scrisă, dar și cu imagini dacă este cazul.

Orice factură este însoțită de un proces verbal de execuție al lucrărilor.

5. UTILITATE

Timpul a devenit un lux în zilele noastre. Plecând de la această premisă am dezvoltat această companie cu servicii complete pentru orice afacere. Vrem ca partenerii noștri să scutească timp și bani, încât să își poată administra afacerea fără alte influențe sau alt stres.

Ne asigurăm de buna desfășurare a tuturor serviciilor oferite și calitatea lor, implicarea partenerului fiind minimă sau inexistentă.

Prin implicarea totală în serviciile oferite,  garantăm cele mai bune prețuri și cele mai corecte servicii. Suntem foarte atenți la detalii și ‘nu schimbăm ușă pentru o balama’!

Contact

Nume

Email

Subiect

Mesaj