Mutari

Firma Mutari Constanta

Noi te putem ajuta!

Servicii All-inclusive

Asiguram operatiuni conexe: curatenie, depozitare, montare.

Profesionalism

Echipa tanara, educata, cu experienta in domeniul mutarilor

Logistica

Echipamente speciale pentru mutari si parc auto complet

Firma Mutari Constanta | CMD

Servicii Profesioniste si timp redus

  • Asiguram ambalarea bunurilor.

  • Asiguram confidentialitatea.

  • Asiguram relocari de calitate.

  • Nu schimbam pretul stabilit prin contract.

mutari constanta

De ce Noi? – Firma Mutari Constanta

 

CMD –  Firma de mutari Constanta. Acordand o atentie sporita detaliilor, elaboram organigrama mutarii. Operatiunile sunt realizate de echipe conduse de un sef de echipa si supervizate de un manager.

Cu fiecare mutare efectuata devenim mai priceputi. Aveam un feedback pozitiv din partea clientilor, iar acest lucru rezulta si din faptul ca suntem recomandati de acestia drept cea mai buna firma de mutari din Constanta:

  • Avem o echipa tanara si un mediu placut de lucru

  • Suntem seriosi, punctuali si educati

  • Efectuam evaluari gratuite

Respect

Suntem o firma de mutari care isi respecta clientii si personalul. Misiunea noastra estea aceea de a duce la bun sfarsit toate solicitarile dumneavoastra, in termenii si conditiile stabilite prin contract sau verbal. Fiecare mutare are caracteristici specifice, aducand noi provocari ce trebuie tratate cu seriozitate.

Echipa de lucru este formata din baieti tineri si educati, cu experienta in domeniu. Putem asigura un efectiv considerabil de personal pentru operatiuni de transport mobila sau relocari de mare anvergura.

Performanta

Parcul auto este unul modern si cuprinde camioane de diferite marimi.  Astfel asiguram o logistica fluenta si timpi excelenti pentru orice tip de transport. Pe segmentul de relocari Constanta putem utiliza si lifturi exterior care poate ajunge pana la etajul 6.

Politica noastra este aplicata individual, tinem cont de dorintele fiecarui client. Fiecare componenta a unei mutari efectuate de noi se desfasoara dupa un grafic bine stabilit.

Firma mutari constanta
Contact

Nume

Email

Subiect

Mesaj