Spalatorie Covoare

Spalatorie Covoare Constanta

Spalatorie Covoare

Ai covorul murdar sau patat? Apeleaza pentru cele mai bune servicii de spalat covoare! Iti ridicam covoarele de acasa, le spalam, apoi le livram inapoi GRATUIT ! Totul in maxim 72 de ore.

Spalatorie Covoare Constanta

“Covoarele contin o multime de acarieni. Cel mai bine pentru sanatatea familiei tale este sa le cureti periodic”
EUROPREST

Inovare

Covoarele spalate de noi au un miros proaspat si parfumat, iar culorile sunt mai stralucitoare. Spalatoria noastra este ecologica si nu utilizeaza solventi, toate produsele sunt biodegradabile pentru drenare fara substante chimice.

Progres

Pentru o calitate superioara si pentru un timp cat mai mic de asteptare, am investit in uscatoare profesionale. Nu suntem conditionati de vremea de afara sau anotimp. Uscarea covoarelor are loc in mai putin de 4 ore la o temperatura de 50 grade.

Calitate

Intelegem perfect nevoia clientului de siguranta, din acest motiv ne preocupam constant de serviciile oferite si de pregatirea personalului. Spalatul covoarelor nu este un lucru usor, din acest considerent alegem doar persoane serioase si dornice de munca.

Promptitudine

Iti oferim servicii rapide de colectare a covoarelor de la domiciliul sau adresa indicata de tine.
Daca locatia ta este in Constanta sau imprejurimi, facem tot posibilul sa ajungem la tine in aceasi zi.

Cum Spalam Covoarele ?

1

Desprafuim si analizam covoarele, pentru a decide tipul de spalare si solutiile potrivite

2

Spalam covoarele mecanic sau manual, doar cu detergenti ecologici si biodegradabili. Nu folosim niciodata substante chimice!

3

Clatim si stoarcem mecanic covoarele cu ajutorul storcatorului profesional, pana eliminam 90% din apa.

4

Uscam covoarele cu ajutorul uscatorului profesional, dar nu la o temperatura mai mare de 50 Grade, incat sa nu afectam tesatura.

Contact

Nume

Email

Subiect

Mesaj