Dezinsectie

Dezinsectie Constanta

Dezinsectie Constanta

Dezinsectie Constanta,

reprezinta actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare .
Prin servicii de Dezinsectie Constanta se intelege distrugerea insectelor parazite (transmitatoare de boli) aflate în mediul uman sau animal cu ajutorul unui insecticid. Previne si combate boli transmise de artropode ca plosnite , gandaci, paianjen, tantar, paduche, purice, capusa etc.

Potrivit Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, orice persoana fizica sau juridica, avand calitatea de angajator, este obligata sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru aplicarea masurilor de igiena, dezinfectie, dezinsectie si deratizare periodica.

Tipuri de Dezinsectie.

     PROFILACTICA
De prevenire, şi are ca scop împiedicarea apariţiei şi răspândirii insectelor dăunătoare. În mod uzual dezinsecţia profilactică se face o dată la un interval de cel puţin 3 luni dar nu mai mult de 6 luni.

CURATIVA
De eradicare, şi are ca scop distrugerea definitivă a insectelor dintr-un spaţiu infestat. În cazul unei infestări grave, dezinsecţia trebuie să se realizeze repetat cu o frecvenţă de 10-15 zile, şi trebuie urmată în mod obligatoriu de dezinsecţii profilactice.

dezinsectie gandaci

Dezinsectia este obligatorie in urmatoarele locatii:

Cladiri ale institutiilor publice, sedii si puncte de lucru societati comerciale, targuri, piete,

oboare, canalizare,parti comune ale cladirilor tip condominii, case, parcuri,

cimitire, lacuri, balti, mlastini, maluri de apa,

subsoluri uscate, umede sau inundate etc.

 

Dezinsectie Ecologica Constanta

Cum se efectueaza Dezinsectia?

O firma de Dezinsectie va realiza operatiunea  cu ajutorul pompelor de joasa presiune sau pompelor automatizate de mare presiune (atomizoare), nebulizatoarelor ULV (generatoare de “ceata rece”), termonebulizatoarelor (generatoare de ceata calda) cu ajutorul carora se pulverizeaza substanta insecticida.

Dezinsectia Chimica se realizeaza cu substante insecticide avizate de Ministerul Sanatatii, fac parte din grupele de toxicitate III si IV, ceea ce inseamna ca dupa aplicare, odata uscate, NU DAUNEAZA sub nici o forma vietatilor cu sange cald (oameni, animale de companie, etc).

Dezinsectia Ecologica se realizeaza  se poate executa cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta varianta nu dauneaza sub nici o forma mediului.

Contact

Nume

Email

Subiect

Mesaj